Νέο single | Ζωή Λιαντράκη «Έχασα τις λέξεις»

Η Ζωή Λιαντράκη ανανεωμένη και με άκρως θετική διάθεση μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο”Έχασα τις λέξεις”, σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη, και μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα. Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Γιώργος Μίγκας.

Ένα ποίημα που μιλάει για τη δύναμη του λόγου. Την δύναμη της κάθε λέξης στη στιγμή που περνάει και χάνεται στο χρόνο. Η ανάμνηση που μένει, ό,τι και να γίνει. Ακόμα κι αν οι εικόνες ξεθωριάσουν, ακόμα κι αν η πληγή κλείσει κάποια στιγμή κι ο πόνος απαλύνει, οι λέξεις που ειπώθηκαν κάποτε μένουν. H ένταση του στίχου σε συνδυασμό με την αμεσότητα της μουσικής και το πάθος της ερμηνείας έχουν σφυρηλατήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό τραγούδι με ξεχωριστή απόχρωση.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης συνδυάζει την ευαισθησία με το πάθος και την θέρμη, με αποτέλεσμα η εκπληκτική της φωνή να μας καθηλώνει με την μοναδική της ερμηνεία.

Το σινγκλ συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό  μουσικό βίντεο του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο άγριας ομορφιάς βουνό του Γιούχτα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σίμος. Στο βίντεο συμμετέχει ο Χρήστος Χαρίτος.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Real Music.

Απολαύστε το!

Related Post

1 Comment
  1. Howitte
    Μαΐ, 10, 2021