Νικόλας Βαρθακούρης (good job nicky) – January 8th (video)

Ο Νικόλας Βαρθακούρης μεγάλωσε σε μία βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια. Η ενασχόλησή του με τη μουσική αποδείχθηκε αγάπη μεγάλη. Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ”January 8th”.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης υπογράφει με το ψευδώνυμο good job nicky και μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία κι ένα καθηλωτικό video clip.

Ο good job nicky που υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη), δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ανοίγοντας τώρα τον δικό του προσωπικό μουσικό δρόμο, που αναφέρεται στις παγκόσμιες τάσεις και φαντάζει εντελώς πρωτότυπος για τα ελληνικά πράγματα.

To βίντεο σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Όλη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Νικόλα γράφοντας: «Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός. Είμαι ο Big Brother του. Good job Nicky».

Η συγκλονιστική ερμηνεία και το καθηλωτικό video του 24χρονου good job nicky έγιναν αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 400 χιλιάδες views σε ένα Σαββατοκύριακο!, ενώ το τραγούδι μπήκε αμέσως στις προτεινόμενες λίστες του Spotify σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Τσεχία, κλπ.

Related Post

1 Comment
  1. Howitte
    Μαΐ, 12, 2021